ZONGULDAK / MERKEZ - Dumlupınar İlkokulu

Dumlupınar İlkokulu

Terakki Mah. Karadeniz Cad. Rakanoğlu Sok. No. 11 Merkez / ZONGULDAK
Vizyon
Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, milli, manevi, evrensel değerleri tanıyan nesillerin yetiştirildiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile çevrede, bölgede model okul olmaktır.
Misyon
Okulumuzda eğitim, öğretim gören çalışkan ve yetenekli öğrencilerin; kendine güven ve sorumluluk duygularını geliştirip tüm potansiyellerini kullanmalarına fırsat tanıyıp, büyük önder ATATÜRK´ün "BÜYÜK ÇAĞDAŞ TÜRKİYE" idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, iyi bir insan, iyi bir vatandaş olan, çalışmayı ve dürüstlüğü kendine ilke edinen, bugünü ile asla yetinmeyen nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
8.50-14.45
Merkeze her 10 dakikada bir dolmuş bulunmaktadır.
Merkeze uzaklık 1 km.